Дом за възрастни хора „Св.Георги“

Резиденция „Свети Георги“ е Дом за възрастни хора, вписан в Регистъра на доставчиците на социални услуги в Агенцията за социално подпомагане към Министерството на труда и социалната политика.

Къде се намираме?

   Резиденцията е разположена в село Вакарел, община Ихтиман, на разстояние около 25 км /на 15 минути с кола/ от гр. София, като от нея се открива прекрасна панорама, включваща завладяващи и релаксиращи гледки към планините Витоша, Средна гора и Рила.

  Предимствата на дом за възрастни

Дом за възрастни хора  „Свети Георги“ е изграден със стил и качество и предлага на своите гости комфорт, удобства и уют, сигурност и спокойствие.

  Домът е изграден с подкрепа и финансиране от Пощенска банка, с юридическо име „Юробанк България“ АД.
Сградата на дома е четириетажна, новопостроена и луксозно оборудвана, съгласно най-модерните европейски изисквания.
Разполага с асансьор и прекрасна панорама. Всички подови настилки в Резиденция „Свети Георги“ са антибактериални.

  На разположение са луксозно обзаведени и с елегантен дизайн единични стаи, стандартни двойни стаи, двойни стаи „Делукс“ и апартаменти. Всички стаи и апартаменти са с южно изложение, просторни, комфортни и с балкони.

  Дом за стари хора „Свети Георги“ разполага с голям парк за разходки и отдих на чист въздух. Градинската територия е с площ 5 дка, включва естествени озеленени площи, фонтан, алеи за разходки, пейки, параклис „Свети Георги“.

  Резиденция „Свети Георги“ се отоплява с локално парно и разполага с автоматично аварийно осветление.

За Контакти : ТУК

Дом за възрастни хора